Rektör İçin FETÖ Soruşturması mı Açıldı?

Ege Üniversitesi Eski Rektör Vekili Beril Dedeoğlu hakkında YÖK tarafından yeni bir soruşturma açıldığı iddia edildi.

11 Kasım 2017 - 20:47 - Güncelleme: 11 Kasım 2017 - 21:01

Ege Üniversitesi Eski Rektör Vekili Beril Dedeoğlu hakkında YÖK tarafından yeni bir soruşturma açıldığı iddia edildi. Aydınlık Gazetesi'nden Emrah Taştan' ın da gündeme taşıdığı iddiaya göre soruşturmanın nedeni henüz bilinmezken Dedeoğlu' nun Ege Üniversitesi' ndeki görevi ile ilgili olması ihtimalinin büyük olduğu dile getirildi. Bilindiği gibi Dedeoğlu' nun rektör vekilliği döneminde üniversitedeki OHAL komisyonunu dağıtıp ve komisyonun raporlarını da iptal etmesi kamupyundan ciddi tepki almıştı.

Genel Sekreter Görevden Alındı mı?

Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun ve Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun rektörlüğü döneminde Ege Üniversitesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Zafer Gücin'in de Cuma günü akşam saatlerinde görevden alındığı ileri sürüldü. Gücin'in görevden alınması kararının üniversitede genel sekreter yardımcısının imza yetkisi ile ilgili bir tartışmanın ardından Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak tarafından verildiği iddia edildi. Zafer Gücin'in eski görev yeri olan Yapı İşleri Daire Başkanlığı'nda görevlendirildiği iddialar arasında. 

Bu haber 3614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()