Ramazan'da Dayanışma Bornova'da Hissedildi

Bornova Belediyesi Bornovalıları Ramazan Ayı boyunca Kızılay işbirliği ile düzenlediği iftar yemeklerinde buluşturdu. Her gün başka bir mahallede iftar yapıldı.

03 Haziran 2019 - 09:10 - Güncelleme: 03 Haziran 2019 - 09:38

Bornova Belediyesi, hayırseverlerin katkıları ve Türk Kızılayı Bornova Şubesi işbirliği ile düzenlediği iftarlarla vatandaşları buluşturdu. Her gün başka bir mahallede iftar yapıldı. Çamkule ve Yeşilova'da 6-19 Mayıs, 20 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında ise Kızılay Mahallesi'nde sabit iftar sofraları kuruldu. Kızılay Mahallesi Tarlabaşı'nda ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlara tencere usülü yemek dağıtıldı. 

İlki Büyükpark'ta gerçekleşen buluşmalarda Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ da vatandaşların yanında yer aldı. Yemek dağıtıp iftarını mahalle sakinleri ile birlikte yapan Başkan İduğ, "Ramazan Ayı boyunca dayanışma ruhunu Bornovamızda en üst noktada yaşattık. Birlik ve beraberliğimizin her zaman devam etmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Bayramını kutluyorum" dedi.
 

Bu haber 478 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
Seferihisar Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi
Seferihisar Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısını...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()