Personelinden Başkan Uyar'a sürpriz kutlama

Görev sürecinde ikinci yılını dolduran Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a emektar işçisinden sürpriz kutlama yapıldı.

05 Nisan 2016 - 10:00

Görev sürecinde ikinci yılını dolduran Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’a emektar işçisinden sürpriz kutlama yapıldı. Emektar işçilerin Şantiye Alanı’nda alkışlarla karşıladıkları Başkan Sibel Uyar bütün işçilerle tek tek tokalaşarak kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Sürpriz karşısında duygulanan Başkan Uyar, tüm işçilere iyi ki varsınız diyerek teşekkür etti.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Hizmet yılının iki yıllık sürecini tamamlamanın gururunu ve sevincini yaşayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Her zaman tek yürek olarak Urlamız için canı gönülden çalışmalar yapacağız. Urla için elini taşın altına koyan herkese çok teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Bu haber 652 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Karabağlar Belediyesi’nden istihdama yeni katkı
Karabağlar Belediyesi’nden istihdama yeni katkı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()