Özlem Gürses, Kılıçdaroğlu'nun bilgi kaynağını açıkladı

Kılıçdaroğlu'nun hükümetten önce yaptığı KYK ve ÖTV açıklamasına işaret eden Özlem Gürses, 'Bürokrasiden CHP'ye ve 6'lı masaya bilgi geliyor' dedi.

30 Temmuz 2022 - 21:57

Gazeteci Özlem Gürses, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümetin atacağı adımları önceden ilan etmesine ilişkin konuştu.

"Bürokrasiden CHP'ye ve 6'lı masaya bilgi geliyor" diyen Gürses, hükümetin seçim ekonomisine geçtiğini ve bu kapsamda kimi adımlar attığını ve hükümetin atacağı adımları öğrenen muhalefetin adım atılmadan ilgili konuları gündeme getirdiğini ifade etti.

Bu tartışma Kılıçdaroğlu'nun KYK ve ÖTV açıklamalarıyla birlikte gündeme gelmişti.

Bu haber 387 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()