Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim

İstanbul Ümraniye'de bir törene katılan Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm mağduru vatandaşların "Fikirtepe'de 3-4 senedir dairelerimiz bitmedi. Biz 20 aileyiz" tepkisine "Şimdi bize biraz müsaade edin. Bu seçim boyunca biraz böyle. Şu seçimler bittikten sonra beraber bir araya oturalım Fikirtepe'nin bütün sorunlarını çözecek gibi konuşalım" yanıtını verdi. Bir kadının "Tapularımız, evlerimiz bitmiş" sözlerine kızan Özhaseki "Şöyle derseniz, mikrofonu atar giderim" dedi.

27 Mart 2024 - 10:09 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 11:54

174 binanın yıkılarak, yerine 1174 konut ve ticari alanın yapılacağı Topağacı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine, kentsel dönüşüm mağdurlarının tepkisine AK Partili isimlerin yanıtı damgasını vurdu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARINDAN TEPKİ
Törene Özhaseki'den önce bakanlık koltuğunda oturan AK Parti İBB adayı Murat Kurum da katılırken, iki isim kentsel dönüşüm mağduru vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

"3-4 SENEDİR DAİRELERİMİZ BİTMEDİ"
Kentsel dönüşümle evleri yıkılan mağdur yurttaşlardan biri tepkisi, "Üç dört senedir dairelerimiz bitmedi. Biz 20 aileyiz" sözleriyle dile getirmek istedi.

ÖZHASEKİ: BİZE BİRAZ MÜSAADE EDİN
Özhaseki, tepkilere "Bize biraz müsaade edin. Şu seçimler bittikten sonra beraber bir araya oturalım Fikirtepe'nin bütün sorunlarını çözecek gibi konuşalım" şeklinde yanıt verdi.

"OY VERİRİZ VERMEYİZ, BU İŞLERİ GEÇİN"
Bir kadının "Tapularımız, evlerimiz bitmiş" diyerek sesini duyurmaya çalışmasına Özhaseki, bir kez daha tepki gösterdi: "Şöyle derseniz, mikrofonu atar giderim. Seçim geliyor, oy veririz vermeyiz. Bu işleri geçin."

Bu haber 312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()