Onur Yiğit, "Öncelikli hedefimiz BAL Ligi"

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, Termal Spor Kulübünü ziyaret etti. İzmir Demirspor müsabakası öncesi, teknik heyet ve oyuncuları ile bir araya gelerek takıma moral veren Onur Yiğit, baklava ikram etti.

11 Şubat 2024 - 18:12

Teknik Heyete ve Ekibe Olan İnancımız Tam

 

Sportif çalışmalarıyla ilgili bilgileri teknik heyetten alan Onur Yiğit, ‘’Takımımız, Play - Off'a çıkmayı garantiledi. Hedefimiz, BAL Ligi. Teknik heyete ve takıma olan inancımız tam.  Kendilerine, antrenmanlara ve maçlara daha sık katılacağımızın sözünü verdik. Takımımızın şartlarını iyileştirmek için, Balçova’da elimizden gelen katkıyı sunacağız. Takımımızın, önümüzdeki senelerde, daha üst liglerde, Balçova’mızı temsil edeceğini gönülden inanıyorum’’ dedi.

Bu haber 222 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Yusuf Tekin; 'İlla devlet memuru olmak isteyenler…'
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine Yavuz Doğan getirildi
Ankara Emniyeti’nde atama: Gözaltına alınan Çelik’in yerine...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()