Okul müdürü çağırdı odasından aşağı atladı

Orta son öğrencisi 14 yaşındaki O.K., kendisini rahatsız eden erkek öğrenciye vurduğu için götürüldüğü müdürün odasının penceresinden annesinin ve herkesin önünde atladı

23 Nisan 2016 - 09:21

Muğla’nınMilas ilçesinde Dr. İsmail Hakkı Milaslı Caddesi’nde bulunan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda okuyan O.K. adlı kız öğrenci, geçen salı günü ailesi ve okul yönetiminin de bulunduğu bir sırada, okul binasının üçüncü katındaki müdürün odasının penceresini açarak atladı. Ağır yaralanan O.K., tedaviye alındı. Olay gününü anlatan O.K.’nin annesi Emine E., “Okul yönetimi beni davet etti. Gittiğimde kızımla karşılaştım. Çok kötü görünüyordu. Ne olduğunu sorduğumda bir çocuğun kendisini sürekli rahatsız ettiğini fakat kendisinin suçlandığını söyledi. Okul yöneticileri çocuğumun başka bir çocuğu darp ettiği söyledi. Ben de diğer çocuğun çocuğumu rahatsız ettiğini söyledim. Odadaki konuşma sırasında sürekli benim çocuğumun hatalı olduğu, disipline sevk edileceği söylendi. Mağdurun kendimiz olduğumuzu unutarak şimdilik bir şey yapılmaması için ricada bulunuyordum. Daha sonra her şey bir anda oldu, kızım kendini camdan aşağı attı” dedi. Çocuğunun ruh halinin bu sürece gelmesine okul yönetiminin neden olduğunu da öne süren Emine E., “Okula gitmeden önce kızımın darp ettiği iddia edilen öğrencinin velisi ile bir araya getirildiğini öğrendim. Çocuğumu ben yokken nasıl başka velilerle aynı ortama sokarlar. Bunların hepsinden etkilendi. Okul yönetiminden şikayetçi olacağım” dedi.
 
‘Seni okuldan alacağım’
 
BAZI tanıklarının anne Emine E.’nin sürekli ve yüksek sesle kızı O.K.’ya “Seni okuldan alacağım” ifadelerini kullandığını duyduklarını söylediği öğrenildi. Okul yönetiminin de O.K.’nin ailesini, kızlarının, kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği öğrenciyi darp ettiği için çağırdığı öğrenildi.
 
‘Acil şifalar’
 
Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, şu ifadelere yer verdi, “Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda 19 Nisan 2016 Salı günü 8. sınıf öğrencilerinden aralarında O.K.’nin de bulunduğu iki öğrenci tartışma yaşarlar. Okul idaresince bilgilendirme amaçlı veliler okula davet edilir. Velisinin de bulunduğu konuşma esnasında öğrencimiz O.K. kendisinden beklenmeyen bir hareketle 3. kattan kendisini boşluğa bırakır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup rehber öğretmen ve psikologdan oluşan ilçe kriz müdahale ekibimiz; öğrenci, öğretmen ve velilerimizle gerekli çalışmaları sürdürmektedir. Öğrencimize acil şifalar dileriz.”

Bu haber 1059 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()