Öğretmenler ve öğrenciler aynı sahnede buluştu

Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Gecesi'nde müzik ziyafeti sundu.

17 Mayıs 2017 - 13:30

Karabağlar Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konserde 170 öğrenciden oluşan 4 koro ile öğretmenler korosu Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinden parçalar seslendirdi.

Kazım Karabekir Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nurdan Yaşaroğlu'nun öncülüğünde düzenlenen konser müzikseverlerden tam not aldı. Konserde ayrıca Kazım Karabekir Ortaokul öğrencilerinden oluşan ritim grubu da çaldığı parçalarla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Konseri dinlemeye gelenler arasında Türk sinemasının ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden oyuncu Öner Erkan da yer aldı.

Düzenledikleri yıl sonu gecesi konseri ile ilgili bilgi veren Kazım Karabekir Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nurdan Yaşaroğlu korolorda yer alan tüm öğrencilerin 8'inci sınıf öğrencisi olduğunu belirtti. Öğrencilerin yoğun bir şekilde TEOG sınavına çalıştığı bir dönemde hem öğrencilerin rahatlaması hem de sosyal yönlerinin gelişmesi adına güzel bir proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Yaşaroğlu, toplam iki aylık bir çalışmanın sonucunda konsere imza attıklarını söyledi. Bu yıl konserin ikincisini düzenlediklerini ve önümüzdeki yıllarda da gelenekselleştireceklerini vurgulayan Yaşaroğlu “Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuz adına güzel bir heyecan. Çok olumlu bir hava ve ruh yakaladık. Öğrencilerimiz önlerinde TEOG sınavı bulunmasına rağmen canla başla verecekleri konsere hazırlandılar. Umarız önümüzdekis enelerde de aynı şekilde başarılı etkinlikler gerçekleştiririz” diye konuştu.

Bu haber 1065 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()