'Oğlum Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini değişmek istiyorum ama memurlar korkuyor'

CHP’li heyetin vatandaşların şikayetlerine ilişkin hazırladığı raporda bir baba, adı Tayyip Erdoğan olan oğlunun adını değiştirmek istediğini, memurların korkudan işlem yapamadığını söyledi.

13 Haziran 2021 - 09:12

CHP heyeti, Çankırı ziyaretinden sonra vatandaşların şikayetlerine ilişkin rapor hazırladı.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığında 40 kişilik heyetin yaptığı inceleme sonrası rapor Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunuldu.

Raporda yer alan bir şikayete göre, bir baba, adı Tayyip Erdoğan olan oğlunun adını değiştirmek istediğini, memurların korkudan işlem yapamadığını söyledi.

Raporda yer alan şikayet şöyle:

"Oğluma, Recep Tayyip Erdoğan adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar ‘Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz diyorlar.' Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum."

Bu haber 354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD, Ege Bölgesi’nde yeni temsilcilerle büyüyecek
EGOD, Ege Bölgesi’nde yeni temsilcilerle büyüyecek
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()