O Sınav Tercihleri Bugün Sona Eriyor!

O tercihler bugüne sona erecek...

27 Nisan 2017 - 11:00

Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme Tercihi (YLSY) tercihleri 21 Nisan'da başlamıştı. Tercihlerin sona erme tarihi ise 27 Nisan yani bugün, sonrasında başvuru yapma imkanı olmayacak.

ÖSYM, yaptığı yazılı açıklamada bu yıl 1416 sayılı Kanun kapsamında yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan tercih ve başvuru alınacağını belirtmişti. Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) tercihi yapmak isteyen adaylar ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile giriş yaparak tercih işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Bu haber 624 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()