Murat Yetkin: Sinan Ateş cinayeti Erdoğan’ın son baş ağrısı oldu

Gazeteci Murat Yetkin, 'seçime bugün 110 gün kalmışken sonuncu baş ağrısı olup olmayacağını bilemeyiz ama Sinan Ateş cinayeti, Erdoğan’ın son baş ağrısı' yorumunda bulundu.

23 Ocak 2023 - 12:27

Gazeteci Murat YetkinYetkinReport’ta bugün yayımlanan yazısında, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ocak Cumartesi günü Bursa’daki mitinginde Ankara’da geçtiğimiz ay silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in yakınlarının açtıkları miting üzerinden Ateş cinayetini değerlendirdi.

Seçimlere 110 gün kaldığını hatırlatan ve Sinan Ateş cinayetinin "Erdoğan’ın son baş ağrısı" olduğu yorumunu yapan Yetkin, “Erdoğan açısından çözülse bir türlü, çözülmese bir türlü. Çözülse de çözülmese de Erdoğan ve AK Parti’ye siyaseten getirileri de olacak, götürüleri de” diye yazdı.

Cinayetin tetikçisinin halen bulunamamasına ve cinayeti örtbas etme çabalarının ilk andan itibaren başladığına dikkat çeken ve Ateş cinayetinin ardından MHP’nin oylarının yüzde 5’in altına düştüğünü ifade eden Yetkin, yazısını şöyle sonlandırdı:

Siyasi kuliste artık muhalefet kandı değil, AK Parti yönetim kademesindeki isimler dahi MHP oylarının Ateş cinayeti nedeniyle yüzde 5’in altına düştüğünden söz ediyor, ‘Ama neyse’ diye ekliyorlar, ‘Biz bu ara yükseliyoruz, Cumhur İttifakı ortalaması düşmüyor’. Düğüm ya AK Partinin cinayetin çözülmesinin Erdoğan yararına olduğuna inanıp polis ve savcıların elini serbest bırakmasıyla çözülecek gibi duruyor, ya da gerçekten bir iktidar değişikliğiyle. Seçime 109 gün kaldı bu arada…

Bu haber 222 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()