'Mülk Allah'ın' diyen Cumhur İttifakı'nın ABB adayı Altınok'un 660 dairesi daha çıktı

AKP'nin ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, mal beyanında yer almayan ancak Antalya'da sahip olduğu daireler hakkında açıklama yaptı.

21 Mart 2024 - 15:17

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalarda "Mülk Allah'ın biz emanetçiyiz..." sözleri tartışmalara neden olmuştu.

15 Mart tarihinde sosyal medya hesabından mal varlığını açıklayan Altınok,  22 arsa (kendi üzerine), 11 konut (kendi üzerine), 1 benzin istasyonu (kendi üzerine), 2 bina (kendi üzerine) 25 tarla (kendi üzerine)....Aile şirketi hissedarlığı: 12 konut (şirketteki payına düşen) 5 dükkan (şirketteki payına düşen) olmak üzere birçok mülke sahip olduğunu duyurmuştu.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in gündeme getirdiği; Altınok’a ait olan, mal varlığı beyanında bulunulmayan Antalya'daki mülkiyetler hakkında Turgut Altınok'tan açıklama geldi.

Vergisini ödedi mi?

Ağırel, Turgut Altınok'un gayrimenkulleri için devlete ne kadar vergi ödediğini "e-devlet"ten sorguladığı "Vergi levhası"nın ekran görüntüsünü de paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Turgut Altınok’un aile şirketinin 660’ı Antalya’da, 183’ü Ankara’da toplam 843 dairesi var. İnşaat masrafı da yok. Kat karşılığı verilmiş. Altınok Gayrimenkul ne kadar vergi ödemiş diye baktım. 2020, 2021, 2022 yıllarında tahakkuk eden vergi 0.”

Altınok, gayrimenkul şirketinde ortak bulunan ve  Hacı Altınok’a ait olan arsalar hakkında NOW TV muhabirinin sorusu üzerine, Antalya’daki daireleri "Babadan Kalan"’ diyerek doğruladı.

Bu haber 322 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()