Muharrem İnce'nin sözcüsünün eşi Beşli Çete'de yönetici çıktı

Sosyal medyada yayılan iddialara göre, Muharrem İnce’nin sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşi 'Beşli Çete' olarak bilinen Kolin’de üst düzey yönetici çıktı.

10 Nisan 2023 - 12:57

Sosyal medyada Ankara Kuşu adlı kullanıcı Memlekete Partisi ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

 

Yeniçağ Gazetesi'nden Ayşe Memiş'in haberine göre İddiaya göre, Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan’ın eşi Sinan Sayan hükümete yakın 5’li çete olarak adlandırılan Kolin’de üst düzey yönetici olarak çalışıyor.

 

Kullanıcı ilk önce “Muharrem Bey’e sorsanıza parti sözcüsünün eşi hangi şirkette üst düzey yöneticiymiş? Hükümete yakın beşli müteahhitlerden birisiyle alakaları var mıymış? İnşallah isim benzerliğidir” şeklinde paylaşım yaptı.

 

Sayan işle ilgili kendini tanıttığı bir sitede KOLİN İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. A.Ş.'de çalıştığını belirtmiş.

 

Ankara Kuşu adlı kullanıcının yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

 

İpek Hanım, eşiniz beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de yönetici olarak mı çalışıyor? Yoksa isim benzerliği mi?

 

Fotodaki kişi ile Kolin’de çalışan kişi aynı kişiyse Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan hanımın eşi Sinan Sayan hükümete yakın ve beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de üst düzey yönetici. Kişiler aynı değilse hem İpek hanımefendiden, hem eşinden, hem de Memleket Partisi’nden özür diliyorum.

Bu haber 1095 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()