MHP ve BBP'nin adayları iki ilçede AKP lehine adaylıktan çekildi

MHP Babaeski Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı ve BBP Gemlik Belediye Başkan adayı Oğuz Han, AKP lehine adaylıktan çekildi.

20 Şubat 2024 - 16:47

MHP, Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde belediye başkan adayını geri çektiğini duyurdu. MHP Babaeski İlçe Başkanı Sait Güroğlu, seçimde Cumhur İttifakı adayı AKP'li Fırat Yayla’yı destekleyeceklerini açıkladı.

MHP Babaeski İlçe Başkanı Sait Güroğlu, İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Partimizin değerli Belediye Başkan Adayı Hakan Arıcı’nın özverisi ve tam desteğiyle AK Parti’nin adayı Dr. Fırat Yayla’yı destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu karar, Babaeski’mizin daha iyi yönetilmesi, hizmetlerin en üst seviyede sunulması ve ilçemizin kalkınması adına atılmış önemli bir adımdır. Hakan Arıcı’nın özverisi ve Cumhur İttifakı’na olan sadakati bu kararın alınmasında büyük bir rol oynamıştır" ifadelerine yer verdi.

BBP Gemlik Belediye Başkan Adayı Oğuz Han da, Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Refik Yılmaz lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Cumhur ittifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Avukat Refik Yılmaz alınan karardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Oğuz Han ise "Cumhur İttifakı ile birlikte Gemlik’te rekor oyla Gemlik Belediyesini yeniden geri alacağız. Gemlik’in tekrar bir 5 yıl daha fetret devri yaşamaması için, güzel ilçemizin yeniden hizmetlere kavuşabilmesi için Refik Yılmaz’ın lehine adaylıktan çekiliyorum. Gemlik’te Yılmaz’a olan teveccühü görüyor ve kendisinin seçimi açık ara kazanacağına inanıyoruz" dedi.

Bu haber 301 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
İzmir’in eşsiz gün batımında Körfez turları başladı
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”
Polat, “Milletin varlıklarını şirketler batırıyor”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()