Meteoroloji'den uyarı

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı için cuma günü kar yağışı ve zirai don uyarısı yapıldı.

20 Nisan 2016 - 17:57

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son  değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yarın öğleden sonra sağanak ve  gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi.
 
Açıklamada, yağışların cuma günü Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan  çevrelerinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağının  tahmin edildiği kaydedildi.
 
Hava sıcaklıklarının cuma günü hissedilir şekilde azalacağı, cuma,  cumartesi günleri gece ve sabah saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan'da zirai  don yaşanabileceği uyarısında bulunulan açıklamada, rüzgarın güney yönden  kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına şeklinde eseceği belirtildi.
 
Açıklamada, karbonmonoksit zehirlenmeleri, çatı uçması, ağaç ve  direklerin devrilmesi, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksama gibi  olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Bu haber 1056 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()