Menemen'de Tarım Arazilerinin İçler Acısı Hali

Tarım arazileri ve dere moloz ve atıklarla dolu...

15 Haziran 2019 - 14:47

İzmir'in Menemen ilçesinde kaydedilen bu görüntüler çevre kirliliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Seyrek Mahallesi'nde bulunan tarım arazilerini besleyen derenin içler acısı hali böyle görüntülendi.

Arif Çayan'ın haberine göre; Derenin içinin ve tarım arazilerinin moloz, atık ve atıl eşyalarla dolu olduğunu gösteren görüntüler bakımsızlığı ve ihmali gözler önüne serdi.

İzmir'in sebze meyve ihtiyacının bir kısmını karşılayan bölgede böylesine görüntülerin İzmir'e ve Menemen'e yakışmadığını belirten çiftçi ise belediyeden dert yandı. Menemen Belediyesi ekiplerini ve Başkan Serdar Aksoy'u göreve davet eden çiftçiler, çevredeki moloz ve atıkların temizlenmesini talep ettiler.

Kaynak: gercekhaberci.com
Bu haber 804 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()