Melih Gökçek görevden alınmasıyla ilgili konuştu: Gönlüm kırıldı

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Görevden alındığıma kırıldım, ama bu kırılmak Tayyip Bey'le ilgili değil' dedi.

20 Şubat 2021 - 11:56

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Haber Global ekranlarındaki Buket Aydın'ın sunduğu "Koltuk" programına konuk oldu. 

"Belediye başkanlığı koltuğunu bırakmak zorunda kalmak sizde hayal kırıklığı yarattı mı?" sorusuna yanıt veren Gökçek, "Hayal değil, gönlüm kırıldı. Bugüne kadar bu konuyla ilgili hiç konuşmadım. Gün gelir anlatırsam millet bana hak verecek" dedi.

Görevden alınması konusunda Erdoğan'ı suçlamadığını söyleyen Gökçek, "Görevden alındığıma kırıldım, ama bu kırılmak Tayyip beyle ilgili değil. Parti içinde herkes her şeyi biliyor. Seçimlerde ben olsaydım kesinlikle seçimi alırdım" iddiasında bulundu.

Bu haber 335 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()