'Meclis’te olmak istedik, AKP makul karşıladı'

HÜDAPAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, Meclis’te olmak istediklerini belirterek, “AK Parti makul karşıladı” ifadesini kullandı.

25 Mart 2023 - 13:49

tv100 ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına katılan HÜDAPAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, soruları yanıtladı.

Serkan Ramanlı, “İttifak sürecin kendi logomuzla mı yoksa ortak liste ile mi seçime gireceğimiz hususunda tartışma yaşadık. Hem kendi içimizde hem de AK Parti temsilcileriyle. Ama bizim ortaya koyduğumuz bir ilke vardı o da şuydu; ‘Biz milletvekili seçimlerinde alacağımız oyların maksimize edilmesini istiyorduk. Ama sadece bununla yetinmeyecektik. Milletvekili sayısının da maksimum düzeyde Cumhur İttifakı lehine oluşması için bir çaba göstermeyi ifade ediyorduk.’ Netice itibariyle bizim AK Parti ile aynı listeden girmemizin, Cumhur İttifakı’nın Meclis’teki milletvekili sayısının oluşacağına dair ortak kanaat üzerinden şekillendi. Biz bu şekilde seçimlere girme kararı aldık” dedi.

Ramanlı, Meclis’te olmak istediklerini belirterek, “AK Parti makul karşıladı” ifadelerini kullandı.

Bu haber 268 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde Yavaş ve İmamoğlu'nun kazanma ihtimali çok yüksekti
MetroPOLL yaptığı 22 anketin ortalamasını paylaştı:...
Yeşilçam’ın çehresi değişecek
Yeşilçam’ın çehresi değişecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()