Mazlum Çimen ve Anadorian İzmir'de sahne aldı

Anadolu'nun zengin kültürel mirasını, çağdaş ve evrensel bir yaklaşımla yorumlayan Mazlum Çimen ile Anadorian Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sahne aldı. Konseri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu da dinledi.

27 Mart 2023 - 13:22

Mazlum Çimen ve Türkiye’nin önde gelen virtüözlerinden oluşan Anadolu etnik caz grubu Anadorian, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde sevenleri ile buluştu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu da konseri dinleyenler arasında yer aldı. Mazlum Çimen, sahnede sevilen parçalarını seslendirdi.

Konserde kısa bir konuşma yapan Çimen, “Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Çok karanlık bir dönemden geçiyoruz. Hala hayatta ve direniyorsak önce kendimizi alkışlayalım” dedi.
Depremlerde ve selde birçok insanın hayatını kaybettiğini anımsatan Mazlum Çimen, yaşananların unutulmayacağını belirterek, hayatını kaybeden tüm yurttaşları saygı ile andığını söyledi.

Bu haber 231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()