MASKİ, HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşların hayatını kolaylaştıran MASKİ mobil tahsilat aracını Saruhanlı ilçesinde de hizmete kazandırdı.

22 Şubat 2017 - 15:15

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde hayata geçirdiği mobil tahsilat uygulamasıyla vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kartlı sayaç bakiye yüklemesi ve fatura ödemeleri gibi abonelik işlemleri için abone merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldıran uygulama sayesinde hizmet vatandaşların ayağına götürülüyor. Bu kapsamda MASKİ, mobil tahsilat aracını Saruhanlı’da da hizmete kazandırdı. Nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı da sunan araç, ilçeye bağlı Kumkuyucak, Gümülceli, Koldere, Büyükbelen, Halitpaşa mahallelerinin ardından Saruhanlı ilçe merkezinde de vatandaşların abonelik işlemlerini hızla ve kolaylıkla gerçekleştirmelerini sağladı. Önümüzdeki günlerde Mütevelli ile devam edecek olan hizmetle ilçenin diğer mahallelerindeki abonelere de ulaşılacak.

Bedensel ve ulaşım engeli olan vatandaşlara büyük kolaylık

MASKİ’nin hizmete sunduğu mobil tahsilat hizmeti, Saruhanlılı vatandaşlardan da büyük takdir gördü. Kendilerine sunulan bu imkandan dolayı çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, yapılan hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

Ahmet Uzun: “MASKİ’nin bize sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Ayağımıza kadar hizmet getiriyor ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Biz Büyükşehir ve MASKİ’den çok memnunuz. Bugün buranın pazarı olması nedeniyle insanların işini görüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz”

Saruhanlı Bedensel Engelliler Başkanı Hüseyin Usman: “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün Bey’in, mobil ödeme sistemini yapması biz engelliler için özellikle çok iyi oldu. Artık ulaşım sıkıntısı çekmeden istediğimiz noktada ödeme yapabiliyoruz. Cengiz Başkanım bir kez daha engelli vatandaşların yanında olduğunu göstermiş oldu”

Muharrem Ada: “Ayağımıza kadar gelen hizmetten dolayı çok memnunuz. Köylere çıkıp, vatandaşlara yardımcı olduğu için Büyükşehir Belediyemize çok çok teşekkür ederiz”

Ayşe Gerentepe: “Bu hizmetler, bu güne kadar evine hapsolan engelli bireylerin özgürlüğüne kavuşması demek. Böyle bir sistemin devreye girmesi bizim için çok büyük bir şey. Bu nedenle Cengiz Ergün Başkanımıza çok teşekkür ederim. Engellilerin hayatını kolaylaştıran bu gibi hizmetlerin devamını dilerim”

Bu haber 465 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma' yürüyüşü
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma'...
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()