Martın Sonu Kadınla Bahar...

Kadının insan hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği, ülkemizde kadınların siyasal hayata katılım mücadelesi gibi kadın söylemlerinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ön plana çıktığı şu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Arda Meclis Üyesi listesindeki kadın ağırlığı ile bir ilke imza attı.

07 Mart 2019 - 12:01

Listemizin yarısı kadın…

Seçim çalışmaları süresince kadınların önemine her platformda vurgu yapan Arda,“Kadınlarımız başımızın tacı. Yönetimlerin her kademesinde kadınlarımızı görmek isteriz. Bizde bu düşünce ile meclis üyesi listemizde10 kadın adayına yer verdik.Listemizin yarısı kadın. “Pusula Belediyecilik” anlayışını,kadınabakış açısı ile taçlandırdıklarının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir Belediye Başkan Adayı Halil Ardaçalışan çalışmayan tüm kadınları kapsayan projelere ağırlık verdiklerini belirtti. Arda, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

 

Bu haber 1274 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()