Maceracılardan Ankara Çıkarması

Macera Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir ve ilçelerinde, yerel yönetimlerle yaşadıkları sorunları, yaptıkları etkinliklerde insanlardan gelen geri dönüşleri, beklenti ve dileklerini iletmek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ile görüştüler.

12 Ekim 2018 - 11:45

Görüşmede İzmir ve İzmir'de kadının gücü, ilçelerde ve köylerde yaşayan halkın sorunları, doğa sporları ve gelecek dönemdeki yerel yöneticilerden beklentiler konuşuldu.

Ayrıca 10 Kasım'da Evlenecek Olan Kulüp Başkanı Toprak ÖZMEN düğün davetiyesini Kılıçdaroğlu'na verdi. Ölümsüz aşkın sembolü olan 10 Kasım'da evlendiğini dile getiren Özmen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu da aralarında görmek istediklerini sözlerine ekledi. 

Mart Ayında gerçekleşecek olan festival projeleri için de katılım sözü alan yöneticiler görüşme sonrasında  CHP Milletvekilleri Tacettin BAYIR, Atila SERTEL, Kamil Okyay SINDIR, Bedri SERTER' i de ziyaret ettiler.   

Gençlerin daha fazla önemsenmesi gerektiği, dünyadan model alınabilecek projeler ile İzmir'in marka şehir olabileceğini konuları üzerinde fikir beyan eden Macera Kulübü üyeleri ayrıca İzmir'i bilen ve İzmir'liyi tanıyan  yöneticiler ile başarıya ulaşabileceği konusunda da temennilerini aktardılar.. 

Kulüp yöneticileri görüşmeler sonrası Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'e ve onun düşüncelerine olan saygı ve bağlılıklarını ilettiler...

Bu haber 1656 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()