LİBERAL DEMOKRAT PARTİ'DEN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Liberal Demokrat Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrıda bulunarak, üniversite hocalarını ve arkadaşlarını Saray'a yemeğe davet etmesini önerdi.

20 Nisan 2016 - 18:36

Yapılan yazılı açıklamada; "çocuklardan, şehit ailelerine, muhtarlardan, kaymakamlara, sporculardan diplomatlara kadar toplumun farklı kesimlerini ağırlayan Cumhurbaşkanının, bugün bulunduğu makamı borçlu olduğu üniversite hocalarını ve arkadaşlarını Saray'da vereceği basına da açık olacak bir yemekte ağırlamasının, üniversite günlerini birlikte yad etmelerinin güzel bir girişim olacağına inanıyoruz. 
Bu toplantının Cumhurbaşkanının gençliğinin en güzel yılları olan üniversite yıllarını ve anılarını merak eden toplumumuzca da ilgi ile izleneceğine inanıyoruz" denildi.

Bu haber 699 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Egeli turizmciler 5. kez Mehmet İşler'le 'Devam' dedi
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak
Bayraklı Belediyesi eğitim kurumu için sınav yapacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()