Kurum'dan bakanların seçim çalışması yapmasına savunma: 'Sonuçta Cumhur İttifakı'nın bakanları'

Kurum, bakanların kendisiyle birlikte seçim çalışmalarına katılmasını “Bakanlarımız geliyormuş, gelecek. Sonuçta cumhur ittifakının bakanları” sözleriyle savundu.

29 Mart 2024 - 14:49

Bakanların Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AKP'li Murat Kurum için İstanbul’da seçim çalışması yürütmesine tepkiler sürerken, Kurum A Haber canlı yayınında, kendisi için oy isteyen bakanlarla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Bakanlar için, "Cumhur İttifakı'nın Bakanları" ifadesini kullanan Kurum, "Bakanlarımız geliyor. E gelecek. Sonuçta Cumhur İttifakı'nın bakanları, devletin bakanları. Gelecek. Devletin projesini veya orada beraber çalıştığı çalışma arkadaşına ilişkin görüşlerini, fikirlerini, önerilerini paylaşmaktan niye rahatsız olur insan? Sen 5 sene ona buna laf yetiştireceğine insanlarla iyi geçin, senin de varsa bir şeyin biz söylerdik yani" dedi.

Bakanlar sahaya sürüldü

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler kapsamında farklı düzeylerden birçok bürokrat Cumhur İttifakı'nın propagandası için adaylarla birlikte sahada çalışma yürüttü.

Birçok bürokratın seçim çalışması için mitinglere, toplantılara, buluşmalara katılması ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirmesi dikkat çekerken, özellikle bakanların Kurum için oy çağrısında bulunması tepkiyle karşılandı.

Seçim için sahaya sürülen bakanlar şöyle: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca.

Bu haber 260 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()