Kurtulmuş: Oylarımız artıyor, 50+1'de hiçbir sorun yok

AK Parti'nin oylarının yaz aylarından beri artışta olduğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, "50 + 1'de hiçbir sorunun olmadığını düşünüyorum" dedi.

09 Kasım 2022 - 10:33

AK Parti Grup Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında 2023 seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Kendisine gelen son anket sonuçlarını yorumlayan Kurtulmuş, partisinin oy oranının arttığını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50+1 sorunu yaşamayacaklarını ifade etti.

'YAZ SONUNDAN BERİ OYLAR ÇIKIŞTA'

"Son zamanlarda, özellikle yaz sonundan itibaren AK Parti'nin ve sayın Cumhurbaşkanımızın oyları yukarıya doğru çıkıştadır" diyen Kurtulmuş, söyle konuştu: "Sayın Cumhurbaşkanımızın küresel liderliği, Türkiye'nin bölgesel aktör olarak ortaya çıkışı. Dolmabahçe'de Rusya ve Ukrayna'nın bir araya getirilmesi, arkasından esir takası, kesilmiş olan tahıl koridorun yeniden Cumhurbaşkanımızın gayretleriyle açılması, Türkiye'nin dünya ile ilgili sorunları çözebilecek güçlü bir ülke imajını pekiştirdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal projesi olan toplu konut, ilk işyerim, ilk konutum projesinde başvurular 8 milyonu aştı. Bunun ortaya çıkmış olması. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun milletimiz tarafından milli vizyon olarak sahiplenilmesi, hemen arkasından TOGG'un açılışı..."

'50+1'DE SORUNUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Altılı Masa'nın dağınık görüntü çizdiğini dile getiren Kurtulmuş, "Hayatım boyunca hiçbir anketin sonuçlarını söylemem. Önemli artış olduğunu, artış eğiliminin devam ettiğini görüyoruz. 50 + 1'de hiçbir sorunun olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bu haber 233 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()