Ege Politik Kültür Sanat Aydın’da müzik şöleni Aydilge ile başladı: Tekstil Park’ta unutulmaz gece

Aydın’da müzik şöleni Aydilge ile başladı: Tekstil Park’ta unutulmaz gece

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleşen yaz etkinlikleri start aldı. Sahneye çıkan sevilen sanatçı Aydilge, enerjisi ve şarkılarıyla binlerce Aydınlıya keyif dolu anlar yaşattı.

Aydın’da müzik şöleni Aydilge ile başladı: Tekstil Park’ta unutulmaz gece

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Yaza Merhaba Konserleri", kentin dört bir yanını müzikle buluşturmaya devam ediyor. Etkinlik serisinin ilk durağı olan Aydın Tekstil Park, ünlü sanatçı Aydilge’yi ağırladı. Konser alanını dolduran çok sayıda vatandaş, sanatçının sevilen parçalarına hep bir ağızdan eşlik ederek coşkulu bir akşam geçirdi.

Aydın’da müzik şöleni Aydilge ile başladı: Tekstil Park’ta unutulmaz gece

Sahne performansıyla izleyicilerden tam not alan Aydilge, Aydınlılarla buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Konser sonunda vatandaşlar, keyifli bir akşam geçirmelerine olanak sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Aydın’da müzik şöleni Aydilge ile başladı: Tekstil Park’ta unutulmaz gece

Yaz boyu sürecek müzik takvimi

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında müzik şöleni önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edecek. Yaz konserleri takvimi şu şekilde şekillendi:

02 Temmuz Perşembe günü Mimar Sinan Parkı’nda ve 07 Temmuz Salı günü Nazilli İstasyon Meydanı’nda Zakkum grubu sahne alacak. 06 Temmuz Pazartesi akşamı Tekstil Park’ta caz rüzgarları eserken, 10 Temmuz Cuma günü ise Didim Atatürk Kültür Merkezi’nde Ümit Besen hayranlarıyla buluşacak. Tüm etkinliklerin başlangıç saati ise 21.30 olarak duyuruldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız