KPSS mağduru öğretmenler tepkili: ‘Mülakatın kendisi haksızlık, neden elendiğimizi bilmiyoruz’

KPSS mağduru öğretmenler bugün Ulus’ta bir eylem düzenledi. soL'a konuşan bir öğretmen, ‘Her şeyden önce zaten mülakat bir haksızlık, adaletsizlik’ dedi.

10 Ocak 2022 - 21:45

Devlet okullarında çalışmak için KPSS'ye giren ve oldukça yüksek puan alıp derece yapan birçok öğretmen, AKP iktidarının düzenlediği mülakatlar sonrası elenmelerine isyan etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda yaşanan öğretmen ataması mülakat sorunu üzerine bugün 13.00'te Ankara Ulus'ta mağdur öğretmenler bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi TBMM’de görüşülürken, ataması yapılmayan öğretmenler mülakat sorunlarını ve mağduriyetlerini Ankara’da protesto etti.

#mulakatmagduruUlusta etiketiyle bir Twitter çalışması da yapan öğretmenler KPSS’de yüksek puanlar almalarına rağmen mülakatta elenen mağdurlar için mülakatın kaldırılması ve haklarının verilmesi çağrısı ile Ankara Ulus’ta toplandı.

Bu haber 372 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()