Konak Tramvayı yolculu sefere başladı: İlk gün nazar değdi!

Konak Tramvayı'nda yolculu ön işletmeye bu sabah başlandı. Vatandaşlar, ön işletme döneminde tramvaya "ücretsiz" binebilecek. Tramvay ilk gün ufak çaplı kaza yaşadı.

24 Mart 2018 - 10:44

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çevreci, ekonomik ve konforlu ulaşımı geliştirmek amacıyla yürüttüğü tramvay projesinin Konak etabında da seferler start aldı.  Fahrettin Altay-Halkapınar arasında sefer yapacak Konak tramvayının yolculu ön işletmeye bu sabah başladı.

Yaklaşık 450 milyon liralık bütçe ayırdığı bu önemli projeyi tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 45 gün sürmesi planlanan ön işletme seferleri sırasında Konak Tramvayı'nın "ücretsiz" olacağını duyurdu.

Konak Tramvayı'na ilk gün adeta nazar değdi. Tramvay ufak çaplı bir kaza yaşadı. Tramvay Alsancak Hocazade Cami kavşağında kaza yaptı. Tramvay kavşağın kesiştiği yerde park eden araca çarptı. Kazanın ardından kısa süreli trafik yaşandı. Tramvay daha sonra yoluna devam etti.

Bu haber 1363 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()