Kolu Kırılan Gülsüm Elvan'dan Suç Duyurusu

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek eyleminde kolu kırılan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve ablası Özge Elvan suç duyurusunda bulunacak.

21 Ağustos 2017 - 17:38

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek eyleminde, ters kelepçeyle gözaltına alınırken kolu kırılan Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve ablası Özge Elvan suç duyurusunda bulunacak.

Gaz fişeğiyle öldürülen Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, 11 Ağustos Cumartesi günü, işlerine geri dönmek amacıyla 166 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için destek eyleminde polis tarafından ters kelepçeyle gözaltına alınırken kolu kırılmıştı. Aynı eylemde Berkin Elvan’ın ablası Özge Elvan da gözaltına alınmıştı.

'YARIN ÇAĞLAYAN'DAYIZ'

Bunun üzerine Twitter hesaplarından suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Gülsüm Elvan ve Özge Elvan şunları belirtti: “Çocukları vurmasınlar dedik Berkin’i katlettiniz. #NuriyeveSemihYaşasın dedik. İşkenceyle ters kelepçe yaptınız. Zulmünüze boyun eğmeyeceğiz! Adalet istiyoruz! Nuriye ve Semih yaşasınlar dedikleri için haksız biçimde, işkence ile gözaltına alınan Özge ve bu sırada kolu kırılan Gülsüm Elvan, yarın suç duyurusunda bulunacaklar. Yarın saat 10.00'da Çağlayan Adliyesi önündeyiz.” 

Bu haber 1800 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()