Kızılay Başkanı Kınık: 'Ortaya böyle bir başarı konulmuşken istifa etmem'

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna, 'Ortaya böyle bir başarı konulmuşken goygoycuların lafı ile hareket etmem' yanıtını verdi.

28 Şubat 2023 - 10:31

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'a konuştu. Depremden günler sonra AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği'ne çadır satması tartışmalara neden olan Kızılay'ın başkanı istifayı düşünmediğini söyledi. 

Kınık, "Vicdanının rahat olup olmadığı, istifa edip etmeyeceği" sorusuna, "Seçilmiş bir isim olarak görev yapıyorum. Ortaya böyle bir başarı konulmuşken goygoycuların lafı ile hareket etmem” dedi.

Bu haber 263 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()