Kitapseverler ve yayınevleri İzmir Kitap Fuarı'ndan memnun

Bu yıl 21.si düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, TÜYAP'ın işbirliğiyle her sene olduğu gibi İzmir Fuar Alanı’nda kitapseverleri yayınevleriyle buluşturdu. Bir çok etkinliğin için de yer aldığı 21.İzmir Kitap Fuar'ı 24 Nisan saat 22.00’ye kadar meraklılarına açık olacak.

20 Nisan 2016 - 09:27

Emre Alpaslan / İZMİR(Ege Ajans) - Yayınevleri, İzmir Kitap Fuarı'nda geçen yıllara oranla katılımın  aynı olduğunu fakat önümüzde ki günlerde bu oranın artacağını ümit ettiklerini belirtti. İzmir halkının ve İzmir de ki üniversite öğrencilerinin fuara olan ilgilerinden memnun olduklarını, diğer illere oranla daha dolu geçtiği ve satışlarının daha yüksek olduğuna değinen yayınevlerinin fuar satış temsilcileri fuarın bitişinde İzmir'den memnun ayrılacaklarından emin. Halkın merakla okuduğu ve takip ettiği yazarları okuyucularıyla buluşturan İzmir Kitap Fuarı bu yılda geniş etkinlik  programıyla dikkat çekiyor.

NTV Yayınları Temsilcisi Züleyha Tonbul, “İzmir halkının fuara olan ilgisi bizi memnun ediyor. Özellikle diğer şehirlerde katıldığımız fuarlar yoğun geçmiyordu. Fakat her sene İzmir Kitap Fuarı’na olan katılım ve satış oranlarından çok memnunuz. Önümüzdeki yıllarda da aynı ilgiyi İzmir halkından göreceğimizden şüphemiz yok” dedi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Özge Mollaoğlu bu sene gerçekleştirilen 21. İzmir Kitap fuarı hakkında, “ Kitap çeşitliliği ve yayınevlerinin ilgisi beni mutlu etti fakat fuardan beklentim olan düşük fiyatlarla karşılaşamadım” diye konuştu.

KİTAPSEVERLER İNDİRİM BEKLİYOR

 21. İzmir Kitap Fuarı için İzmir Fuar Alanı'na gelen kitapseverler farklı etkinliklerinde bünyesinde yayınevlerinin ilgisinden ve kitaplara ulaşabilirlik düzeyinden memnun. Fuar olması sebebiyle kitap fiyatlarında indirim bekleyen okuyucular bu konuda muzdarip. TÜYAP, fuara gelen kitapseverleri Temalı Etkinlikler, Onur Konuğu Etkinlikleri ve Çocuk Etkinlikleri olarak üç farklı etkinlik programıyla buluşturuyor.

Bu haber 4197 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()