Kırkpınar’dan çok önemli iki vaat daha: Emeklilere 10 bin TL ve deprem afet bölgesi sözü

Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar, iki önemli vaatte bulundu. Kırkpınar, “Emeklilerimiz arasında herhangi bir ayrım yapmadan, ilçemizde ikamet eden tüm emeklilere 10 bin TL sosyal destek yardımında bulunacağız. Ayrıca 30 Ekim depreminden en çok etkilenen Bayraklı’nın deprem afet bölgesi olması için çalışma başlatacağız.” dedi.

26 Mart 2024 - 14:41

Cumhur ittifakı Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar’dan emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi. Kırkpınar, emeklilere belediye olarak destek vereceklerini belirterek, “Bu seçim bir emekli seçimi değil. Madem şehr-i emin olmaya talip olduk, emeklilerimiz için taşın altına elimizi koyacağız. Çorbada tuzumuz olsun istiyoruz. Tüm emeklilerimize 10 bin TL sosyal destek yardımı vereceğiz. Aralarında da bir ayrım yapmayacağız. Bayraklımızda ikamet eden tüm büyüklerimize destek olacağız.” dedi.

 

Deprem afet bölgesi sözü

 

Kırkpınar, Bayraklı’nın Deprem Afet Bölgesi olarak ilan edilmesi için elinden geleni yapacağının sözünü vererek şunları söyledi:

 

“30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem Bayraklımızda yıkıma yol açtı. Canlarımızı kaybettik. Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi ve Adalet Mahallerimiz depremi gerçekten yoğun hissetti. Deprem Afet Bölgesi için girişimlerimize şimdiden başladık ve sonuç alacağımıza inanıyorum. Böylece birçok problem çok daha hızlı çözülecek. Kentsel dönüşümü de hızlandırmış olacağız. Biz buna yerinde dönüşüm diyoruz. Herkesin kendi mahallesinde hatırası var. Hiç kimseyi mahallesinden etmeden yerinde dönüşüm gerçekleştireceğiz. Bunu yaparken de gönül rızası olacak. Bunun olmadığı yerde biz de olmayacağız. Vatandaşın olurunu alacağız. Hiçbir hak kaybı olmadan yerinde dönüşümü gerçekleştirmek istiyoruz. Emsal artışını getireceğiz. Burada vatandaşımız ek ödeme yapmak zorunda kalmasın istiyoruz. Depreme dayanıklı binalar yapılacak. Yeni inşaatlarda deprem yaşam odalarını zorunlu hale getireceğiz.”

Bu haber 166 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()