Kılıçdaroğlu'ndan 'miting' açıklaması: Geliyor gelmekte olan

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, miting için başvurdukları alan yerine kendilerine başka bir adresin gösterilmesine tepki gösterdi.

27 Kasım 2021 - 16:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de yapacakları miting için Cumhuriyet Meydanı'nın kendilerine verilmemesi ve başka bir adres gösterilmesini eleştirdi.

"Mitingimizinden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz. Demek ki bir kusurları var" diyen Kılıçdaroğlu, "Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Biz bütün engelleri aşmasına bilen bir partinin mensubuyuz. Kimse merak etmesin, Erdoğan da çok iyi öğrensin geliyor gelmekte olan" ifadesini kullandı.

Bu haber 246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()