Kılıçdaroğlu: İki yıl içinde bütün sığınmacıları davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz

Kılıçdaroğlu, 'En geç iki yıl içinde bütün sığınmacıları davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz' dedi.

16 Eylül 2021 - 17:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nde Muhtarlar, STK Temsilcileri ve "Kanaat Önderleri" buluşmasında konuştu.

Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

  • Evlatlarımızı zehirleyen tüm baronlarla mücadele edeceğim. Zindaşti'yi hapisten çıkarıyorsunuz, kim çıkardı?
  • Uyuşturucu bataklığına sokulmak istenilen bir gençliğimiz var. Bunlar milyar dolarlar kazanırlar ama vergi ödemezler. Mutlu insanların kentlerini yapmak istiyorsak, hepimize sorumluluk düşüyor. Türkiye'yi bu bataklıktan çıkarmalıyız.
  • Bu millete sözüm sözdür: En geç iki yıl içinde bütün sığınmacıları davulla zurnayla memleketlerine göndereceğiz. Irkçılık yapmadan ama onları kendi ülkelerine mal ve can güvenliğini sağlayarak göndereceğiz.
  • Muhtarlık kamu kurumu sayılmıyor. Haciz işlemi tebliğleri yaptırıyorlar. Bunları yaparken size bir bedel ödeniyor mu? Ödenmiyor. Angarya suçtur. Muhtar kardeşlerim şundan emin olsunlar, demokrasi ülkeye gelirken, demokrasiyi önce muhtarlardan getireceğiz.'

Bu haber 316 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()