'Kılıçdaroğlu eski Kızılay yöneticileriyle buluşacak'

Kılıçdaroğlu'nun eski Kızılay yöneticileriyle yapacağı toplantıyı kurumun eski başkanı Tekin Küçükali'nin organize edeceği iddia edildi.

11 Mart 2023 - 22:07

Depremzedeler çadır beklerken depolarındaki çadırları satan Kızılay'a ilişkin her gün yeni bir skandal ortaya çıkarken Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski Kızılay yöneticileri ile bir toplantı yapacağı öne sürüldü.

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Kılıçdaroğlu ile yapılacak toplantıyı 2005 ile 2011 yılları arasında Kızılay Başkanlığı yapan Tekin Küçükali organize edecek.

Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirilecek toplantıya Kızılay’ın eski şube başkanları ile delegelerinin katılacağı, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın tasfiye ettiği yöneticilerin de bu toplantıda yer alacağı tahmin ediliyor. Toplantının 15 Mart günü sabah saatlerinde Ankara’da gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu haber 235 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Deniz, Hüseyin ve Yusuf için Buca’da anma
Erdoğan, MKYK'de
Erdoğan, MKYK'de "mülakatların kaldırılacağını kim söyledi"...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()