Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz

Edirne'de muhtarlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu 'cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz' dedi.

11 Temmuz 2021 - 21:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne ziyareti sırasında bir otelde muhtarlarla bir araya geldi.

Son dönemde gündeme gelen cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu "Ali mi olsun, Veli mi olsun, anketler geziyor. Önce ülkesini seven her vatandaşın elini vicdanına koyup şunu düşünmesi lazım, bu memlekete nasıl bir cumhurbaşkanı olmalı? Asıl sorumuz bu olmalı" dedi.

Kılıçdaroğlu "Cumhurun başkanı olmalı yani tarafsız olmalı yani bir partinin genel başkanı değil, bütün vatandaşları kucaklamalı. Cumhurbaşkanı seçilecek kişinin günün 24 saati konuşması doğru değil. Çok önemli günlerde, çok önemli zamanlarda açıklama yapar ve bütün vatandaşlar da dikkatle dinler. Klasik deyimle cumhurbaşkanı her şeye maydanoz olmaz" diye konuştu.

Bu haber 281 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD, Ege Bölgesi’nde yeni temsilcilerle büyüyecek
EGOD, Ege Bölgesi’nde yeni temsilcilerle büyüyecek
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı
Köy ziyaretleri Gökdere'den başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()