Kaybolan Yaşlı Adamı Jandarma Buldu

21 Ocak 2021 - 17:18

İzmir İl Jandarma Komutanlığı, Karaburun İlçesi Küçükbahçe Mahallesinde ikamet eden bir vatandaş, akrabası olan H.B. isimli şahsın, yürüyüş yapmak için evden çıktığını, cep telefonunu yanına almadığını, kronik rahatsızlığı olduğunu beyan ederek kendisinden haber alınamadığı ihbarında bulundu.

Alınan ihbar üzerine İzmir İl J.K.lığı tarafından derhal tüm imkanlar kullanılarak bölgeye (4) Jandarma Asayiş Timi sevk edilmiş ve geniş çaplı icra edilen arama faaliyeti neticesinde kayıp şahıs  H.B. bataklık bir bölgede bulundu. Yaşlı adam düştüğü çukurdan kurtarıldı ve sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.       

 

Bu haber 584 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı
Başkan Eşki “Güçlü Bornova”yı anlattı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()