Kasım Akdağ çıkan haberleri yalanladı

27 Ocak 2018 - 15:58

CHP Buca Örgütü’nden 70 kişinin AK Parti’ye geçtiği haberiyle ilgili Gerçek Haberci’ye açıklamada bulunan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, “70 kişi değil bir kişi istifa etti” diyerek haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi . 


CHP Buca İlçe Başkanlığı'ndan aralarında ilçe kongre delegelerinin de olduğu 70 kişinin AK Parti’ye geçtiğine dair AK Parti Buca Teşkilatı’ndan kamuoyuna bir açıklama yapıldı. Bu açıklamanın üzerine CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, CHP Buca Örgütü’nde toplu bir istifa durumunun olmadığını belirterek, “70 kişi değil bir kişi istifa etti” şeklinde konuştu. 
“KONGRENİN ARDINDAN 58 KAYIT YAPTIK”
Akdağ, şunları kaydetti:  “Buca CHP Örgütü’nde toplu istifa gibi bir durum yok. 70 kişi değil bir kişi istifa etti.  O da Ömer Sipahi’dir. Efeler Mahallesi’nde üyemizdi. Ne kongre delegemizdi ne de ön seçim delegemizdi. Delege diye yazılmış ama öyle bir durum söz konusu değil. Biz kendi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İstifa yerine daha çok katılım var. Kongremizden sonra 58 kayıt yaptık. Bu 58 kişi ise başka bir partiden transfer değildir. Bunu da belirtmek isterim” 
LOKMAN FAZLA: "EFELER'DE BÖYLE BİR DELEGE YOK"
Öte yandan Buca CHP İlçesinde önemli söz sahibi olan ve Efeler Mahallesi'nde kazanan listeyi çıkaran isim Lokman Fazla, Ömer Sipahi adını ilk defa duyduğunu belirterek şunları ifade etti: "32 yıldır siyaset hayatının içerisindeyim. Bu kadar süredir de Efeler Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Efeler de delege seçimlerini kazanan listeyi İsmail Güzel ile birlikte çıkardık. Delegelerimiz içinde Ömer Sipahi isminde biri yoktur. Bırakın delege listesini, 32 yıldır bu mahallede siyaset yapan biri olarak  böyle bir isimle ilk defa karşılaşıyorum" 

 

Bu haber 2386 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()