Karşıyaka'da CHP'li Kadınlar Çocukları Haklarını Unutmadı

CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları ‘Dünya Çocuk Hakları' gününü unutmadı ve bu anlamlı günü bir dizi etkinlikle kutladı.

24 Kasım 2018 - 04:13

Karşıyaka çarşısındaki CHP İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirilen ilk etkinlikte, palyaçolar çocuklara balon ve pamuk şeker dağıttı. 

Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi' nde devam eden etkinlikler kapsamında konuşan Avukat Nuriye Kadan, Türkiye’de çocuk, çocuk işçiler, iş cinayetleri ve çocuk gelinler konusunu içeren konuşmasında çocukların uğradığı hak ihlallerini dikkat çekti.

Karşıyaka Belediyesi İsmail Cem kültür Merkezi drama kursu kursiyerlerinin sahnelediği, drama eğitmeni Zehra İstekli’nin yönettiği çocuk hakları konulu oyunu ve devamında çocukların şarkılar eşliğindeki kutlaması partililerden ve Karşıyakalılar'dan 

CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolu Başkanı Buket Fatoş Erol yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiçbir zaman eksik olmasın…Bu anlamlı ve önemli etkinlikte büyük emek harcayan yönetim kurulu üyelerime, Sayın Nuriye Kadaa’a, Zehra İstekli’ye, bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum… Bu etkinlik ile amacımız toplumda çocuk hakları ile ilgili farkındalık yaratmak, toplumun ilgisini hakları ihlal edilen çocuklara çekmekti. Bu tarz etkinlikleri her zaman yapmaya ve sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 1194 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()