Karabağlar Belediyesi'nden Vatandaşa “Yeryüzü Sofrası”

Karabağlar Belediyesi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmek için Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nda önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. Perşembe günü Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinlikte, “Yeryüzü Sofrası” kurulacak ve vatandaşlar iftarlıklarını evlerinden getirerek birlikte paylaşacaklar. İftarın ardından İslamcı Yazar R. İhsan Eliaçık’ın katılacağı bir söyleşi de gerçekleşecek.

07 Haziran 2016 - 10:15

Günümüzün Halil İbrahim Sofrası olarak değerlendirilen Yeryüzü Sofrası, Karabağlar’da kurulacak. Karabağlar Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan programda, etkinliğe katılacak olanlar kendi kaşığıyla başkasının kalbini ve gönlünü doyuracak. Tüm Karabağlar halkı davetli İftarın ardından son dönemin en gözde yazarlarından biri olan özellikle Twitter’da yaptığı paylaşımlarla fenomen olan R. İhsan Eliaçık’ın katılımıyla bir söyleşi gerçekleşecek. 9 Haziran Perşembe  günü iftar saati’nde başlayacak olan etkinliğe tüm Karabağlarlı vatandaşlar davet edildi.

Bu haber 657 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız”
Tugay: “İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin...
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”
Kılıç, “Anayasaya aykırı koltukta anayasa yazılmaz”

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()