Karabağ: Bayramları Sonuna Kadar Kutlayacağız

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, özel bir televizyon kanalına önemli açıklamalarda bulundu.

09 Ağustos 2017 - 14:55

Karabağ, iktidar olmanın yerelden geçtiğini belirterek,  “Birbirimizle koordine olmalıyız, yaptığımız işleri birbirimize anlatabilmeliyiz, paylaşabilmeliyiz ve dayanışabilmeliyiz. Genel merkezimiz, Büyükşehir Belediyeleri ve özellikle güçlü ilçe başkanlarıyla toplanıp Anadolu’da,  partimizin giremediği her noktaya girebilmeliyiz. Erzurum, Mardin gibi, ayrıca İç Anadolu’nun milletvekili çıkaramadığımız illerinde koordine olarak girebiliriz. Bunu genel merkez sağlamalıdır. Bunu yapacak gücümüz var” diye konuştu.

Başkan Karabağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a yaptığı adalet yürüyüşü sonrası partinin daha da canlanması gerektiğini ifade etti. “Yerel yönetimler itici gücümüz. Genele giden iktidar yolu yerelden geçer” diyen Başkan Karabağ, “Biz belediye başkanlarının, partimizi iktidara taşıyan yolda, doğru dürüst davranıp iktidar yolunu açacak davranışları yapmamız gerekiyor. Birbirimizle koordine olmalıyız, yaptığımız işleri birbirimize anlatabilmeliyiz, paylaşabilmeliyiz ve dayanışabilmeliyiz. Belediyelerimiz iyi mevzi olarak değerlendirilebilirse, iyi kullanılırsa, nasıl ki AKP’yi bir İstanbul belediyesi İktidar yaptı. Bizleri de yapar. Üstümüze düşen görevleri yerine getirmek ve bilgi paylaşmak zorundayız. Genel başkanımız bunu yapıyor” dedi.

SIK SIK MÜFETTİŞ GELİYOR

Başkan Karabağ, muhalefet belediyesi olarak baskı gördüklerini ve sıklıkla müfettiş kontrolüyle karşılaştıklarını söyledi. Karabağ, “Biz muhalif belediyeler olarak bir iktidar baskısı altında çalıyoruz. En küçük şikayeti müfettiş olarak karşımızda buluyoruz. Aynı şikayet üst üste üç sefer yapılsa bile üç müfettiş geliyor. Bizi çalıştırmamak için iktidar manevi baskı altında tutuyor. Elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

BAYRAMLARI SONUNA KADAR KUTLAYACAĞIZ!

Referandumda 3 büyük ilde hayır çıktığını hatırlatan Başkan Karabağ, “Referandumda üç büyük ilimiz ‘Hayır’ diyerek gelişen olayları iyi değerlendirdiğini gösterdi. Bu bölgelerde belediye başkanlığı sayımızı arttırmamız gerekiyor” dedi. Bayraklı Belediyesi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sahip olduğu tüm bayramları sonuna kadar kutlayacaklarını vurgulayan Başkan Karabağ “Önümüzdeki dönem kritik. Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen anlayışa karşı Atatürk’ün evlatları olarak biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Unutturulmaya çalışan bayramları sonuna kadar kutlayacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Bayraklı’yı izleyenler yine izlesinler. Akılda kalan bir eylemle cumhuriyetimizi yeni devlet adıyla saçmalayanlara karşı yine ayakta tutacak işler yapacağız. Genel Başkanımızın cesur davranışları sürecek. Bizim de belediye başkanları olarak desteklememiz gerekir. Korkunun ecele faydası yok. Korkaklar her gün ölür, cesurlar bir gün ölür. Belediye başkanlıkları geçici... Bugün biz varız, yarın bir başka arkadaşımız olur. ‘Aman kaybederiz’ deyip partinin ilkelerinden uzaklaşıp iktidarın gölgesine girmemeli, korkmamalıyız. Bu bizim işimiz değil, mesleğimiz değil belediye başkanlığı. Belediye başkanlığı manevi görev. Bugün varız yarın yokuz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ÇIKARAMADIĞIMIZ YERLERE GİTMELİYİZ

Partili Belediye Başkanlarını cesurca hareket etmeye davet eden Başkan Karabağ, sözlerine şöyle devam etti:

“Arkadaşlarımızı cesur davranmaya davet ediyorum. Partimizin ilkelerini sonuna kadar önüne koyup Bayraklı’da olduğu gibi yüzde 32 ile alınan bir ilçeyi yüzde 50’lere ulaşan bir oy oranına taşımalarını diliyorum. Örnek olsun bazı yerler. Biz belediye başkanlarımıza deneyimli arkadaşlar olarak destek veririz. Yorulan eski arkadaşların da değişerek yoluna devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim elimizde büyükşehir belediyeleri var. Büyük ölçekli güçlü ilçe belediyeleri var. Referandum çalışmalarında şunu gördüm. Anadolu’nun birçok ili bizim dünya görüşümüz açısından sahipsiz. Genel merkezimiz, Büyükşehir Belediyeleri ve özellikle güçlü ilçe başkanlarıyla toplanıp partimizin Anadolu’nun giremediği her noktasına girme operasyonu yapması gerekiyor. Erzurum, Mardin gibi, ayrıca İç Anadolu’nun milletvekili çıkaramadığımız illerinde koordineli bir şekilde girebiliriz. Bunu genel merkez sağlamalıdır. Bunu yapacak gücümüz var” dedi. 

Bu haber 451 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
Bornova’da sıradışı sergi
Bornova’da sıradışı sergi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()