İzmir Yarımada'ya Sahip Çıkıyor

01 Haziran 2021 - 14:42

İzmir Kent Konseyleri Birliği, “Yarımada’ya Sahip Çık” sloganı ile kamuoyunda çok tartışılan Yarımada’nın sorunlarına ortak akılla çözüm bulmaya çalışacak. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleştirilecek çalıştay ve forumda önemli isimler de konuşmacı olarak yer alıyor.
Türk Mimar ve Mühendisleri Odaları Birliği’nin (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu’nun da sürekli gündemde tuttuğu Çeşme Planları’ndan ekoloji tartışmalarına kadar pek çok konu, İzmir Kent Konseyleri Birliği’nin 4 Haziran 2021’de gerçekleştireceği çalıştay ve forumda ele alınacak. Kentin doğal kaynaklarını, gıda güvenliğini, ekolojik yapısını ve bunların toplumsal karşılığını yakından ilgilendiren konuların tartışılacağı çalıştay sonrasında ise bir deklarasyon yayınlanarak ortak akıl sonucu kamuoyu ile paylaşılacak.
İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Özlem Duvan Temizel ve TMMOB İzmir İKK Sekreteri Aykut Akdemir’in açılış konuşması yapacağı çalıştayda; Emin Çapa, Doğan Tılıç gibi gazetecilerin yanı sıra CHP'nin Tarımdan Sorumlu Başdanışmanı Orhan Sarıbal, Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel, akademi, demokratik kitle örgütleri ve kamu kurumu temsilcilerinden pek çok isim oturumlarda yer alacak. Çalıştay bir gün sürecek ve dört oturumdan oluşacak.




 

Bu haber 381 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()