İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı: “Vergide kayıp kaçak olmaması için çalışıyoruz”

TÜGİAD Ege Şubesi, düzenlediği iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi. TÜGİAD Ege Şube üyelerinin geniş katılım gösterdiği iftar buluşmasına İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı da katıldı. Vergi düzenlemeleri ve vergi dairesinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Alanlı, enflasyon ile mücadelede vergilerin eksiksiz toplanmasının önemine dikkat çekti.

29 Mart 2024 - 11:27

Tavacı Recep Usta’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen TÜGİAD Ege Şubesi, İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı’yı ağırladı. İftar öncesi bir konuşma yapan TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Korkmaz, iftar buluşması düzenleyerek üyeler ile bir araya gelmek istediklerini söyledi. İş dünyası için son derece önem arz eden vergi ve düzenlemeleri hakkında İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı’dan da bilgi almak istediklerini söyleyen Korkmaz, “Seçimden sonra sıkılaşma, enflasyon ile yürütülen mücadelenin aynı kararlılıkla sürmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ortada içilmesi gereken bir acı reçete var, buna da hem iş dünyası hem çalışanlar, toplumun tüm kesimi katlanmak durumunda. Zorlu süreci hızlandırmak için alınan önlemlerin kararlılıkla sürdürülmesi, alınacak önlemlerin ivedilikle alınması gerekiyor. Seçimden sonra da reel ekonomi yönetimi politikalarının devamını bekliyoruz” dedi.

Alanlı: “Verginin etkili toplanması, kayıp kaçak olmaması için çalışıyoruz”

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ömer Alanlı ise yeni bir vergi çalışması içinde olmadıklarını ancak vergi toplama performansını yükseltecek önlemler ve vergi toplanma oranını yükseltecek çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Bütçe açığının düşürülmesi için vergide kayıp kaçak oranının da azaltılmasının şart olduğunu ifade eden Alanlı, “Tüm çalışmalarımız vergileri en etkili, hızlı ve hakkaniyetli bir şekilde toplamak. İzmir Vergi Dairesi olarak tüm mesaimiz buna yönelik” diye konuştu.

Bu haber 103 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()