İzmir ve Kıyı Ege'de Hava Sıcaklıklarında Ani Değişiklik

Kıyı Ege ve Kuzey Ege'de hava sıcaklıklarında ani değişiklik yaşanacak.

08 Kasım 2016 - 11:40

Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de fırtına etkili oluyor. Sıcaklıklar güneyli rüzgarların etkisiyle 10 derece birden artacak.

Bugün genellikle parçalı ve az bulutlu hava hakim. Yurdun kuzeybatısında güneyli rüzgarlar etkili olacak. Trakya'da ve Çanakkale Boğazı çevresinde yağış bekleniyor.Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde hafif şiddetli buzlanma ve donla berebar gece ve Sabah saatlerinde sis etkili olacak. Batı Karadeniz, Marmara ve Ege'nin tamamında hem denizlerde hem de kara kesimlerde güneyli rüzgarların etkisi görülecek.

SICAKLIKLAR 10 DERECE ARTACAK
Bugünden perşembe gününe kadar sıcaklık artışı devam edecek. Kuvvetli lodosla beraber Karadeniz, İç Anadolu, yurdun batı hattında sıcaklıkların yer yer 10 derece artması tahmin ediliyor. Akdeniz, Güneydoğu Anadolu bölgesinde sıcaklık artışı 3-4 derece olacak. Doğu kesimlerde lodoslu sistemden etkilenmeyecek.

Marmara'nın batısı ve kuzey Ege'nin kıyı kesimlerinde de yağış olacak. Kuzey, iç ve batı kesimlerde sıcaklıklar yükselmeye devam edecek. Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerde yağış bekleniyor. Yağışların kuvvetli olması beklenmiyor. Doğu kesimlerde sis etkili olmaya devam edecek.

Bu haber 713 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()