İzmir Şehir Hastanesi'nde Minimal Kesiden Yapılan Büyük Kalp Ameliyatı Başarısı

İzmir Şehir Hastanesi’nde ilk defa yapılan aortik kök genişletme ameliyatı başarı ile gerçekleşti. Aort kapağı ve sol ventrikül denilen bölgenin çok dar olması nedeni ile en büyük ameliyatlar arasına giren, aortik kök genişletme operasyonu uygulandı. 34 yaşındaki Filiz Antakyalı’ya uygulanan bu operasyon ile genç hasta sağlığına kavuştu.

09 Şubat 2024 - 12:41

Bu önemli cerrahi girişim Kalp Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Haydar Yaşa, Op. Dr. Özbek Oğuz, Asistan Doktor Hüseyin Erdinç, Anestezi Uzmanı Aslıhan Sevinç Dinler tarafından gerçekleştirildi.

En küçük kesi ile en büyük ameliyatı yapmayı başardık diyen Kalp Damar Cerrahisi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Haydar Yaşa; “Manougian tekniği ile uyguladığımız aortik kök genişletme ve aort kapak değişim ameliyatı, hem de küçük bir kesi ile AVR ve aortik kök genişletme ameliyatını bir arada gerçekleştirdik Hastamızın genel durumu gayet iyi ve taburculuğunu planlıyoruz. Genç hastamızı sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Bu haber 435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()