İzmir’de saatler süren toplu iş sözleşmesinde uzlaşı sağlandı

İzmir Metro A.Ş. ve işveren sendikası Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası ile metro ve tramvayda yetkili olan Demiryol - İş Sendikası arasında TİS görüşmelerinde uzlaşı sağlandı.

22 Ekim 2021 - 10:19

İzmir Metro A.Ş. ve işveren sendikası Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEM-SEN) ile metro ve tramvayda yetkili olan Demiryol - İş Sendikası arasında yaklaşık 6 aydır süren toplu iş sözleşmesinin (TİS) sonuncu görüşmesinde uzlaşı sağlandı.

627 tramvay ve metro çalışanını ilgilendiren TİS'in imzalanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Demiryol - İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Hamdullah Giral, “İzmir Metro A.Ş. 9. dönem toplu iş sözleşmemizi imzalamış bulunmaktayız. Buradaki çalışan arkadaşlarımızın yüzü gülebileceği şekilde bizlerin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın da söylediği gibi ‘eşit işe, eşit ücret’ söyleminde bulunduk ve geldiğimiz noktada çalışanların yüzü güldü. Bundan sonraki hedefimiz diğer sözleşmelerde daha iyi şartlarda daha güzel sözleşmeler imzalamak. Hayırlı uğurlu olsun dedik” ifadelerini kullandı.

Bu haber 228 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tugay,“İzmir daha güzel günler görecek”
Tugay,“İzmir daha güzel günler görecek”
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma' yürüyüşü
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma'...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()