İzmir'de kan donduran taksici cinayeti

Tarlada cansız bedeni bulundu.

16 Mayıs 2017 - 18:45

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bir taksi durağında çalışan taksi şoförü Mustafa Eğin, İzmir'in Dikili ilçesine götüreceği müşterileri tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Dikili Salihleraltı mevkiinde bir tarlada cansız bedeni bulunan talihsiz adamın katillerini arama çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Ayvalık'taki bir taksi durağına yolcu olarak gelen kişiler taksiye binerek Dikili'ye gitmek istediklerini söylediler. 10 T 4035 plakalı aracın sürücüsü olan Mustafa Eğin ile birlikte yola çıkan şahıslar Salihleraltı mevkiinde geldikleri sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı taksi sürücüsü Mustafa Eğin'i bıçaklayarak olay yerinden kaçtılar. Tarladan dönen bir vatandaş, talihsiz adamın canlı bedenini görerek durumu jandarmaya bildirdi.

Taksi sürücüsü Mustafa Eğin'i bıçaklayarak ölümüne sebep olan şüphelileri arama çalışmaları sürüyor. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber 2053 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Başkan Mutlu: Konak’a somut işler yapmaya geldim
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı
Genç İZİKAD Eğitim Kampı Ege Teknopark’ta yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()