İzmir'de kadın cinayeti!

İzmir'in Bayındır ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı evi basan Hüsnü T., eşini, eşinin annesini ve sesler üzerine olay yerine gelen bir komşusunu öldürdü.

20 Mart 2021 - 10:12 - Güncelleme: 20 Mart 2021 - 10:17

İzmir'in Bayındır İlçesi Hacı İbrahim Karaselvi Sokak'ta meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan 31 yaşındaki katil zanlısı Hüsnü T., kayınvalidesi Serpil Palalı’nın evine gelerek eşi Serap T.'yi ve annesini vurdu.

Olay sonrası dışarıya çıkan Hüsnü T., silah sesleri üzerine eve doğru gelen komşusu Hamza K.’ya da ateş açtıktan sonra kaçtı.

Saldırı sonrası Serap T., Serpil Palalı ve Hamza K.T. yaşamını yitirdi. Hüsnü T. olaydan kısa süre sonra kıskıvrak yakalandı.

Bu haber 724 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
“Çekirdekten Ormana” sezonu alkışlarla kapattı
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!
17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()