İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer; "İzmir Türkiye’nin umudu"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Soyer, Türkiye'deki değişimin İzmir'den başlayacağını söyledi.

01 Haziran 2019 - 09:25

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Belediye önünde iç avluda düzenlenen törende konuşan İzmir Başkan Soyer, Türkiye’deki değişimin İzmir’den başlayacağını belirterek omuz omuza,  dayanışma içinde çalışacaklarını vurguladı.

31 Mart yerel seçim sonuçlarını zafer değil, üstlenilen bir sorumluluk olarak gördüklerinin altını çizen Başkan Soyer, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı gibi onurlu ve sorumluluğu çok yüksek bir görev üstlendim. Seçim sonuçlarının iki şekilde değerlendirilmesi lazım. Birinci si; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin İzmir halkı tarafından takdir edildiği, ikincisi ise İzmir halkının çok daha fazla şeyler beklediği yönünde. Dolayısıyla 31 Mart seçimleri bir zafer değil,  üstelendiğimiz sorumluluk demektir. Hepimize düşen görev bu sorumluluğa layık olmaktır. Bu sadece İzmir’in taşıdığı umut değil; Türkiye’nin geleceğinin umududur. Türkiye’de hiçbir büyükşehir belediyesinin almadığı kadar yüksek oyla seçildik” dedi.

Türkiye’nin aydınlık geleceğinin lokomotifinin İzmir olacağını ifade eden BaşkanSoyer, “Bugüne kadar ki çalışmanızla her türlü övgüyü hak ediyorsunuz. Ama bundan sonraki çalışmalarınız çok daha önemli olacak.  Çünkü artık İzmir sadece İzmir değil. İzmir Türkiye’nin umududur. Yüzde 58 oy,  sadece Tunç Soyer’e verilen oy değil,  İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesine duyulan güven; beklenen sorumluluk demektir. Buna hep birlikte çalışarak layık olacağız” diye konuştu.

Büyük bir ailenin parçasıyım

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kapısından içeri girdiğinden beri her yerde personelin güvenini, sevgisini ve sempatisini hissettiğini ifade eden Soyer, “Bu büyük ailenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Buna layık olmak için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Bütün İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına sonuna kadar güvendiğini ve bayramdan sonra yoğun bir tempoya gireceklerini belirten Soyer sözlerini şöyle tamamladı: “Sizden tek beklentim birbirinize sahip çıkmanız,  kol kola girmeniz ve birbirinizin eksiğini kapatmanız. Türkiye değişecekse bu değişim İzmir’den olacak. Tüm Türkiye bunu İzmir’den bekliyor. Kimsenin sahip olmadığı kadar bir enerjiye ve güce sahibiz. Biz bu güçle çok daha fazlasına muktediriz. Yeter ki omuz omuza dayanışma içinde olalım;  birbirimize sahip çıkalım. Her şey çok güzel olacak. Tüm kalbimle sizi ailem olarak görüyorum ve görev yaptığım sürece de böyle görmeye devam edeceğim.”

Bu haber 788 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve Aydınlık gelecek gençlerin eseri olacaktır”
İzmir İş Dünyası’ndan 19 Mayıs Kutlaması “Güçlü ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()