İYİP'ten 'Mansur Yavaş' açıklaması: Ne İYİP ne İmamoğlu cephesinde rahatsızlık olmadı

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Mansur Yavaş'ın sahada öne çıktığını söyleyen İYİP'li Buğra Kavuncu, açıklaması hakkında 'Kişisel bir gözlemdi' yorumunda bulundu.

25 Ağustos 2022 - 13:55

Saha çalışmalarında cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adının öne çıktığını söyleyen İYİP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partisi adına bir mesaj vermediğini, kendi gözlemlerini aktardığını söyledi. 

Habertürk'ten Nagehan Alçı'ya konuşan Kavuncu, "Kişisel bir gözlemdi" dediği sözleri için "Benim zaten genel merkezde hep anlattığım şeyi bir kez de siz sorunca kameralar önünde söyledim. Aslında her şey çok basit ve ortada. Ama öyle şeyler atfediyorlar ki" ifadesini kullandı.

Kavuncu, “Milliyetçi-muhafazakar Cumhur İttifakı tabanına atıf yaptım, milliyetçi ve muhafazakar Cumhur İttifakı destekçisi vatandaşlarımızdan Mansur Bey’in ismini sık sık duyuyoruz, daha önce Millet İttifakı’na oy vermemiş kesimlerden Mansur Yavaş’a bir oy geçişkenliği var gördüğüm kadarıyla” diye konuştu.

Kavuncu, sözleri sonrası başlayan tartışmaların İYİP'de rahatsızlık yaratmadığını belirterek, "Ne İyi Parti ne Ekrem İmamoğlu cephesinde herhangi bir rahatsızlık olmamış" dedi.

Bu haber 258 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara’da kritik zirve: Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet Bakanı Tunç’u Beştepe’ye çağırdı
Ankara’da kritik zirve: Erdoğan, MİT Başkanı Kalın ve Adalet...
 Menderes’te Bozuk Yol Kalmayacak
Menderes’te Bozuk Yol Kalmayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()